Het was hier de laatste tijd erg rustig. Heel erg rustig mag je wel zeggen. Maar dat betekent niet dat er in mijn leven niets gebeurde. Er gebeurde zelfs redelijk veel. Vooral in mijn hoofd. In mijn hoofd leek het af en toe wel te stormen.
Het ene idee na het andere stroomde er binnen om vervolgens ergens te blijven steken. En dus wordt het tijd om een en ander eens tot uitvoering te brengen. Een van die dingen die ik tot uitvoering ga brengen is een nieuwe weblog. Een andere aanpak om dat te delen met mijn bezoekers wat ik graag wil delen met mijn bezoekers. Hoe dat allemaal vorm gaat krijgen weet ik nog niet precies, maar er wordt in ieder geval hard aan gewerkt.

Een van de dingen die ik in ieder geval wil gaan doen is jullie op de hoogte houden van mijn fotografie-activiteiten. Daarover kun je het een en ander vinden in de kolom aan de rechterkant van deze pagina.
Op dit moment zijn dat twee exposities, maar ook andere conctrete plannen zijn hier te vinden (wanneer ze inderdaad concreet zijn).

Maar er komt meer. Ik weet dus nog niet precies wat, maar er komt echt meer. Dus kom zo nu en dan nog eens langs om te kijken of mijn ideeen al in een bepaalde vormgeving zijn gegoten.

En mocht je vinden dat hiet iets mist, of wil je reageren op wat ik aan het doen ben, of wil je me gewoon succes wensen, dan kun je natuurlijk altijd mailen naar signum.